ADANA / YÜREĞİR - TOKİ Köprülü İlkokulu

TOKİ Köprülü İlkokulu

Kışla Mahallesi 4525 Sokak Yüreğir/ADANA
Vizyon
İlimiz ilkokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu mensubu olmakla övündüğü konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan A kalite eğitim ve kültür yuvası olmak.
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin, huzur ve güvenini temin ederek çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen çağdaş düşünen, milli, manevi evrensel ve etik değerlere sahip, tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
Öğretim Şekli :normal
kalorifer
Ulaşım
1-Yavuzlar/ sepici/ DSİ TOKİ Dolmuşları 2-Kırmızı Belediye otobüsleri (111-113-135)
Kışla Mah. DSİ TOKİ TOKİ KONUTLARI İÇERİSİNDE
İlçe Merkezindedir. İl Merkezine 4 km dir.